Bezár


Tisztelt ügyfeleink és partnereink!

Társaságunk elköltözött. Az új cím: 1113 Budapest, Harcos utca 4.
Egyéb elérhetőségeink változatlanok maradtak!

2018.03.24.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ÁHF Lízing Pénzügyi Zrt., valamint az ÁHF Általános Hitel és Finanszírozási Zrt. a Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatos egyes kérdések rendezéséről szóló 2014. évi XXXVIII. törvényben rögzített elszámolás szabályairól és egyes egyéb rendelkezéseket szabályozó 2014. évi XL törvény (a továbbiakban: elszámolási törvény.) rendelkezései szerint elszámolási kötelezettség terheli a meg nem szűnt és a 2009. július 26. napját követően megszűnt fogyasztói kölcsönszerződések, valamint a 2009. július 26. napján vagy azt megelőzően megszűnt fogyasztói kölcsönszerződés tekintetében, amennyiben az azokkal kapcsolatos követelés nem évült el.

Erre való tekintettel az ÁHF Lízing Pénzügyi Zrt., valamint az ÁHF Általános Hitel és Finanszírozási Zrt. a későbbiekben személyre szóló írásos tájékoztatást, valamint teljes körű elszámolást küld minden Ügyfele részére.

Budapest, 2015. június 12.

Általános Hitel és Finanszírozási Zrt.
Cégismertető
Az ÁHF Általános Hitel és Finanszírozási ZRt., valamint az ÁHF Lízing ZRt. alapítása óta munkatársaink azon fáradoznak, hogyan lehet egyszerűbbé és gyorsabbá tenni a hitelnyújtás folyamatát. Munkájuk gyümölcsét Ügyfeleink élvezhetik, akik bizalmukért hatékony, gyors, és felesleges adminisztrációtól mentes ügyintézésben részesülnek.
ÁHF Lexikon
ÁHF - Általános Hitel és Finanszírozási Zrt.
1113 Budapest, Harcos u. 4. // Telefon: 06 (1) 336-3500 // ahf@ahf.hu